Тркалезна маса – Европски ден на јазиците

View Calendar
26.09.2020 All day

Повеќејазичноста во Република Северна Македонија – шанса или пречка во процесот на изградба на демократско граѓанско општество

26 септември 2020 (сабота),  09.30

Клуб на пратеници