Информативната сесија и практичната работилница за потенцијалните учесници и млади преведувачи

„Со цел промоција на новиот Конкурс за Наградата „Вавилон“ за 2021 година, на 8 октомври 2020 година, во 16.00 часот, во  Europe House ќе се одржи Информативната сесија и практичната работилница за потенцијалните учесници и млади преведувачи. Повелете за да се информирате подетално за условите на конкурсот како и да дознаете повеќе се книжевниот превод.“